Nederlands Duits Italiaans

Snel zoeken

Aantal pers:
Van:
Tot:
Mobylines veerdiensten
Wij zijn officieel agent van Mobylines en Tirrenia veerdiensten. Via de Duitse partner Turisarda kunnen wij u ook de veerdiensten Grimaldi, Grandi Navi Veloci en Sardinia Ferries voor de gegarandeerd beste prijzen aanbieden. Wij adviseren en helpen u ook graag bij het boeken van overtochten naar Corsica, Elba en Griekse eilanden. U kunt op twee manieren boeken.

Boeken via www.frohlich.nl

Heeft u geen creditcard of wilt u graag persoonlijk advies? Dan kunt u via ons boeken. Wij regelen voor u de hele boeking. 
Deze service is gratis.

Rechtstreeks boeken via Fröhlich-link van Moby Lines

Wilt u geld besparen en zonder onze bemiddeling boeken, dan kunnen wij u een prijs garanderen die onder de officiële folderprijs ligt. Wilt  u ons na uw boeking per e-mail uw boekingsnummer, authorisatiecode, naam, adres en telefoonnummer meedelen. U krijgt  ca 5 % van het notabedrag op uw rekening gestort. Voorwaarde voor de korting is dat u via de link op mijn site gaat boeken. Als u op het Mobylines-logo (walvis) klikt, wordt u doorgelinkt naar de site van Moby Lines.
De computer registreert u als Fröhlich-klant. Uw reservingsnummer moet met de letters WM.. beginnen. De korting geldt alleen vor klanten die ook een vakantiewoning bij Fröhlich Vakanties heben geboekt.